Back to All Events

BTI doet mee aan het Weekend van de Wetenschap


  • Brain Technology Institute 44 Yalelaan Utrecht, UT, 3584 CM Netherlands (map)

Het eerste weekend van oktober (4 en 5 oktober) staat weer volop in het teken van wetenschap en technologie. In Utrecht opent BTI ook de deuren. U kunt in het laboratorium van BTI dan zien hoe onderzoek verricht wordt naar nieuwe neurochirurgische technologieën ten behoeve van patiënten met zeldzame vaataandoeningen in de hersenen. Meer in het bijzonder krijgt u de gelegenheid in een in-vitro setting zélf te proberen om een bypass te maken in een ELANA training device. Onderzoekers en neurochirurgen zullen dit weekend aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Vrijdag 2 oktober 2015: 09.00-18.00 uur

Zaterdag 3 oktober 2015: 10.00-17.00 uur

Adres: Yalelaan 44, 3584 CM Utrecht

Graag vooraf aanmelden via info@bt-i.org

Meer over Weekend van de Wetenschap

Op meer dan 150 locaties door heel Nederland beleef je live wetenschap & technologie op 4 en 5 oktober 2014. Alleen tijdens het Weekend van de Wetenschap openen bedrijven, instituten, universiteiten, (onderzoeks-)instellingen en musea exclusief hun normaal gesloten deuren. Nieuwsgierige mensen van jong tot oud krijgen op deze manier de unieke kans binnen te kijken in de wereld van wetenschap en technologie.

Op de website www.hetweekendvandewetenschap.nl is de meest actuele lijst van deelnemende organisaties en activiteiten opgenomen.

Earlier Event: May 28
Amsterdam Art Fair
Later Event: January 22
BTI BRAIN CAMPAIGN 2016